Zeeman Confronteert gemist? Dit is de "heftigste zaak ooit" (video)

Zeeman Confronteert gemist? Dit is de "heftigste zaak ooit" (video)

Woensdag 15 juni 2022 om 12:51

Rafaela wordt al jaren gestalkt door haar ex-vriend Maarten. Wanneer Rafaela een punt achter hun relatie zet, slaat Maarten volledig om en is hij tot alles in staat. Zo heeft hij haar auto in brand gestoken, een ruit in haar woning opgeblazen en valt hij haar dagelijks lastig. Rafaela is ten einde raad en heeft de hulp van Thijs Zeeman ingeschakeld om een einde te maken aan deze extreme stalking. Bekijk het fragment van Zeeman Confronteert: Stalkers hieronder.

Zeeman confronteert: stalkers is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zeeman Confronteert</em> gemist? Dit is de &quot;heftigste zaak ooit&quot; (video) Rafaela wordt al jaren gestalkt door haar ex-vriend Maarten. Wanneer Rafaela een punt achter hun relatie zet, slaat Maarten volledig om en is hij tot alles in staat. Zo heeft hij haar auto in brand gestoken, een ruit in haar woning opgeblazen en valt hij haar dagelijks lastig. Rafaela is ten einde raad en heeft de hulp van Thijs Zeeman ingeschakeld om een einde te maken aan deze extreme stalking. Bekijk het fragment van Zeeman Confronteert: Stalkers hieronder. Zeeman confronteert: stalkers is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zeeman confronteert: stalkers gemist? Dochter van Nynke gehersenspoeld door stalkende vriend Bekijk deze video » Zeeman Confronteert: Thijs spreekt stalker Maarten, die Rafaela het leven zuur maakt Bekijk deze video »
TV :
Zeeman Confronteert gemist? Dit is de "heftigste zaak ooit" (video)


Actuele video's

Meer actuele video's