Donny Roelvink deelt update na Hummer-ongeluk: "Ik zit vrij goed in mijn vel" (video)

Donny Roelvink deelt update na Hummer-ongeluk: "Ik zit vrij goed in mijn vel" (video)

Let op: de volgende beelden kunnen schokkend zijn.

Het was afgelopen maandag flink schrikken voor de familie Roelvink. Donny belandde namelijk na een mislukte Instagramvideo in het ziekenhuis. De fanatieke sporter kwam tijdens een fitness oefening onder een Hummer terecht, toen zijn beste vriend Sam per ongeluk de gaspedaal indrukte.

"Superlullig"
Donny laat weten dat het vrij goed met hem gaat en wil laten weten dat hij het "superlullig" vindt voor zijn vriend Sam, die perongeluk over hem heen reed: "Hij heeft dat natuurlijk nooit expres bedoeld." In de videoboodschap vanuit zijn ziekenhuisbed geeft Donny een update over zijn gezondheid. Bekijk de beelden hieronder.

<em>Donny Roelvink</em> deelt update na <em>Hummer</em>-ongeluk: &quot;Ik zit vrij goed in mijn vel&quot; (video) Let op: de volgende beelden kunnen schokkend zijn. Het was afgelopen maandag flink schrikken voor de familie Roelvink. Donny belandde namelijk na een mislukte Instagramvideo in het ziekenhuis. De fanatieke sporter kwam tijdens een fitness oefening onder een Hummer terecht, toen zijn beste vriend Sam per ongeluk de gaspedaal indrukte. "Superlullig"Donny laat weten dat het vrij goed met hem gaat en wil laten weten dat hij het "superlullig" vindt voor zijn vriend Sam, die perongeluk over hem heen reed: "Hij heeft dat natuurlijk nooit expres bedoeld." In de videoboodschap vanuit zijn ziekenhuisbed geeft Donny een update over zijn gezondheid. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Video: Donny Roelvink zwaargewond na ongeluk, bekijk zijn verhaal Bekijk deze video » Donny Roelvink overreden door Hummer, Dries deelt details van het ongeluk (video) Bekijk deze video »
Show :
Donny Roelvink deelt update na Hummer-ongeluk: "Ik zit vrij goed in mijn vel" (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV