Frank van der Lende in Khalid & Sophie over 'gouden pik' van Louis van Gaal

Frank van der Lende in Khalid & Sophie over 'gouden pik' van Louis van Gaal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Frank van der Lende in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over 'gouden pik' van <em>Louis van Gaal</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Louis van Gaal heeft opnieuw goede resultaten geboekt met Oranje na een winst op Wales gisteravond. Frank van der Lende wil het even hebben over de 'gouden pik' van de bondscoach: “Het is eigenlijk dat hij heel goed is in z’n werk, dat ‘ie goede wissels doet. Maar ook dat er geluk aan z’n kont hangt.” Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frank van der Lende in Khalid & Sophie over 'gouden pik' van Louis van Gaal

Louis van Gaal heeft opnieuw goede resultaten geboekt met Oranje na een winst op Wales gisteravond. Frank van der Lende wil het even hebben over de 'gouden pik' van de bondscoach: “Het is eigenlijk dat hij heel goed is in z’n werk, dat ‘ie goede wissels doet. Maar ook dat er geluk aan z’n kont hangt.”

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV