Tim de Wit blikt terug op aanslag Londen in 2017: "Ik bevroor, mijn keel werd droog"

Tim de Wit blikt terug op aanslag Londen in 2017: "Ik bevroor, mijn keel werd droog"

Donderdag 16 juni 2022 om 09:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tim de Wit</em> blikt terug op aanslag <em>Londen</em> in 2017: &quot;Ik bevroor, mijn keel werd droog&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Voormalig Engeland-correspondent Tim de Wit blikt in zijn boek Wankel koninkrijk terug op zijn tijd daar. Aan tafel bij Humberto is het voor De Wit niet moeilijk om het heftigste moment uit zijn periode als correspondente aan te wijzen: dat was de aanslag van 22 maart 2017 op de Westminster Bridge in Londen. Daar reed een man met zijn SUV vijf mensen dood. De Wit was als één van de eersten ter plaatse en bevroor toen hij zag wat de dader had aangericht: "Mijn keel werd helemaal droog." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tim de Wit blikt terug op aanslag Londen in 2017: "Ik bevroor, mijn keel werd droog"

Voormalig Engeland-correspondent Tim de Wit blikt in zijn boek Wankel koninkrijk terug op zijn tijd daar. Aan tafel bij Humberto is het voor De Wit niet moeilijk om het heftigste moment uit zijn periode als correspondente aan te wijzen: dat was de aanslag van 22 maart 2017 op de Westminster Bridge in Londen. Daar reed een man met zijn SUV vijf mensen dood. De Wit was als één van de eersten ter plaatse en bevroor toen hij zag wat de dader had aangericht: "Mijn keel werd helemaal droog."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's