Live stream WK zwemmen 2022 in Boedapest (woensdag 28 juni)

Live stream WK zwemmen 2022 in Boedapest (woensdag 28 juni)

Kijk woensdag 28 juni vanaf 08.00 uur LIVE naar het WK zwemmen in Boedpest via de livestream hierboven.

Door het coronavirus kon het WK zwemmen op de langebaan lang niet doorgaan, maar in 2022 is de Hongaarse stad Boedapest dan eindelijk het decor voor het grootste zwemtoernooi ter wereld. Van zaterdag 18 juni tot en met zondag 3 juli is het evenement dagelijks te zien op NPO 2 en bovenstaande livestream.

Lees ook het tv-schema en het volledige tijdschema van het WK zwemmen.

Het WK zwemmen in Boedapest is van zaterdag 18 juni tot en met zondag 3 juli dagelijks rond 18.00 uur te zien op NOS.nl en bovenstaande livestream. Hoogtepunten zijn te zien bij Gids.tv.

Live stream <em>WK zwemmen</em> 2022 in Boedapest (woensdag 28 juni) Kijk woensdag 28 juni vanaf 08.00 uur LIVE naar het WK zwemmen in Boedpest via de livestream hierboven. Door het coronavirus kon het WK zwemmen op de langebaan lang niet doorgaan, maar in 2022 is de Hongaarse stad Boedapest dan eindelijk het decor voor het grootste zwemtoernooi ter wereld. Van zaterdag 18 juni tot en met zondag 3 juli is het evenement dagelijks te zien op NPO 2 en bovenstaande livestream. Lees ook het tv-schema en het volledige tijdschema van het WK zwemmen. Het WK zwemmen in Boedapest is van zaterdag 18 juni tot en met zondag 3 juli dagelijks rond 18.00 uur te zien op NOS.nl en bovenstaande livestream. Hoogtepunten zijn te zien bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Kira Toussaint wordt zevende in finale 100m rugslag (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Humberto gemist? Zwemster Kira Toussaint kan in voetsporen treden van haar moeder Bekijk deze video »
Live :
Live stream WK zwemmen 2022 in Boedapest (woensdag 28 juni)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream WK zwemmen 2022 in Boedapest (woensdag 28 juni) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV