Stefano Keizers blikt terug op uitbarsting in De Verraders: "Moeilijk om dit te zien"

Stefano Keizers blikt terug op uitbarsting in De Verraders: "Moeilijk om dit te zien"

Cabaretier Stefano Keizers liet zich in het spelprogramma De Verraders ineens van een hele andere kant zien door in de finale een enorme uitbarsting te hebben. Hij richtte zijn pijlen op zijn tegenspelers, maar hoe blikt Keizers hier nu op terug? "Ik vind het moeilijk om te zien. Het is een hoogtepunt van mijn dieptepunten."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Stefano Keizers</em> blikt terug op uitbarsting in <em>De Verraders</em>: &quot;Moeilijk om dit te zien&quot; Cabaretier Stefano Keizers liet zich in het spelprogramma De Verraders ineens van een hele andere kant zien door in de finale een enorme uitbarsting te hebben. Hij richtte zijn pijlen op zijn tegenspelers, maar hoe blikt Keizers hier nu op terug? "Ik vind het moeilijk om te zien. Het is een hoogtepunt van mijn dieptepunten." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Slechte verliezerKeizers vertelt dat hij door zijn deelname aan het programma heeft ontdekt dat hij een slechte verliezer is. Hij zegt dat hij daardoor soms te ver ging en niet meer in staat was om te zien dat het fictie is. Toen Keizers door kreeg dat hij met geen mogelijkheid meer kon winnen, besloot hij de rest "met een zo slecht mogelijk gevoel" achter te laten... Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Boer Ruud Zanders in Humberto: 'We moeten het voedselsysteem herinrichten' Bekijk deze video » Humberto gemist? Evgeniy Levchenko zet zich in voor 'Bloemen voor Oekraïne' Bekijk deze video » Tina Nijkamp blikt terug op tv-seizoen in Humberto: 'Slow-tv blijft scoren' (video) Bekijk deze video » Iva Bicanic in Humberto: 'Te weinig aandacht voor mannelijke slachtoffers seksueel geweld' Bekijk deze video » Humberto gemist? Zoë Livay: "In muziek deel ik alles, als ik praat niet" Bekijk deze video » Irene Schouten gaat voorlopig niet op huwelijksreis: "Ik moet elke dag trainen" Bekijk deze video » Stefano Keizers zorgt voor hilariteit in Humberto met bijzondere foto Bekijk deze video » Humberto: Zoë Livay zingt Als Ik In M'n Ogen Kijk Bekijk deze video » Irene Schouten bij Humberto: 'Moet grens trekken, anders wordt het teveel' Bekijk deze video »
Talkshow :
Stefano Keizers blikt terug op uitbarsting in De Verraders: "Moeilijk om dit te zien"

Slechte verliezer
Keizers vertelt dat hij door zijn deelname aan het programma heeft ontdekt dat hij een slechte verliezer is. Hij zegt dat hij daardoor soms te ver ging en niet meer in staat was om te zien dat het fictie is. Toen Keizers door kreeg dat hij met geen mogelijkheid meer kon winnen, besloot hij de rest "met een zo slecht mogelijk gevoel" achter te laten...

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV