Video: geschrokken automobilist rijdt door garage en voortuinen, laat ravage achter

Video: geschrokken automobilist rijdt door garage en voortuinen, laat ravage achter

Maandag 20 juni 2022 om 21:31

Video: geschrokken automobilist rijdt door garage en voortuinen, laat <em>ravage</em> achter Een automobilist heeft maandagmiddag een flinke ravage aangericht bij een aantal woningen en speeltuin in Brabant. De bestuurder wilde de auto parkeren op een oprit, maar trapte in plaats van de rem het gaspedaal in, met een grote ravage tot gevolg. Je ziet het in bovenstaande video van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Needle spiking blijkt hardnekkige trend: festivalganger in Den Haag getroffen (video) Bekijk deze video » Klimaatmars-betoger: 'We gaan er langzaam allemaal aan' (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Treinongeluk Oudenbosch: man om het leven gekomen (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een automobilist heeft maandagmiddag een flinke ravage aangericht bij een aantal woningen en speeltuin in Brabant. De bestuurder wilde de auto parkeren op een oprit, maar trapte in plaats van de rem het gaspedaal in, met een grote ravage tot gevolg. Je ziet het in bovenstaande video van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's