Dinsdag in Voor Hetzelfde Geld: vinden Andrea en Annelies hun droomhuis?

Dinsdag in Voor Hetzelfde Geld: vinden Andrea en Annelies hun droomhuis?

Dinsdag 21 juni 2022 om 13:52

Dinsdag zien we in Voor Hetzelfde Geld het in Amsterdam woonachtige stel Andrea en Annelies. Gelukkig voor Annelies verlangt de van oorsprong Duitse Andreas niet terug naar Duitsland. Wel mist hij de rust en ruimte. Het stel wil graag weg uit Amsterdam en zoekt hun droomhuis in de regio Noord-Holland. Zal het aanzienlijke budget van zeven ton toereikend zijn om aan alle eisen te voldoen? Bekijk het fragment hieronder.

Dinsdag in <em>Voor Hetzelfde Geld</em>: vinden Andrea en Annelies hun droomhuis? Dinsdag zien we in Voor Hetzelfde Geld het in Amsterdam woonachtige stel Andrea en Annelies. Gelukkig voor Annelies verlangt de van oorsprong Duitse Andreas niet terug naar Duitsland. Wel mist hij de rust en ruimte. Het stel wil graag weg uit Amsterdam en zoekt hun droomhuis in de regio Noord-Holland. Zal het aanzienlijke budget van zeven ton toereikend zijn om aan alle eisen te voldoen? Bekijk het fragment hieronder. Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv. Bekijk ook Voor Hetzelfde Geld: "In Haarlem alleen een rijtjeswoning voor 650.000 euro" (video) Bekijk deze video » Voor Hetzelfde Geld gemist? Afstand van woning is probleem voor Mark en Sabine Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Voor Hetzelfde Geld: vinden Andrea en Annelies hun droomhuis?

Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's