Zeeman confronteert: waarom terroriseert Benno zijn slachtoffers?

Zeeman confronteert: waarom terroriseert Benno zijn slachtoffers?

Woensdag 22 juni 2022 om 10:05

Op slinkse wijze hebben Thijs Zeeman en zijn team Benno naar een horecagelegenheid gelokt om hem daar op de parkeerplaats te confronteren met zijn gedrag tegenover Eric-Jan en Yasinee. 'Waarom terroriseer jij die mensen zo, geniet jij daarvan?' Bekijk zijn reactie hieronder, in het fragment van Zeeman Confronteert: Stalkers.

<em>Zeeman confronteert</em>: waarom terroriseert Benno zijn slachtoffers? Op slinkse wijze hebben Thijs Zeeman en zijn team Benno naar een horecagelegenheid gelokt om hem daar op de parkeerplaats te confronteren met zijn gedrag tegenover Eric-Jan en Yasinee. 'Waarom terroriseer jij die mensen zo, geniet jij daarvan?' Bekijk zijn reactie hieronder, in het fragment van Zeeman Confronteert: Stalkers. Zeeman confronteert: stalkers is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zeeman confronteert: waarom terroriseert Benno zijn slachtoffers?

Zeeman confronteert: stalkers is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's