RTL Nieuws gemist? Dit zijn de twee ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin

RTL Nieuws gemist? Dit zijn de twee ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin

De politie heeft foto's en namen van de twee criminelen prijsgegeven die gisteravond ontsnapten uit een tbs-kliniek in Nijmegen. Luciano Dijkman en Sherwin Benshomin Windster zijn gevaarlijk en moeten daarom zo snel mogelijk worden opgepakt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Nieuws</em> gemist? Dit zijn de twee ontsnapte tbs'ers <em>Luciano en Sherwin</em> De politie heeft foto's en namen van de twee criminelen prijsgegeven die gisteravond ontsnapten uit een tbs-kliniek in Nijmegen. Luciano Dijkman en Sherwin Benshomin Windster zijn gevaarlijk en moeten daarom zo snel mogelijk worden opgepakt. Tekst gaat verder onder de video. Ontsnapt uit tbs-kliniekDe politie heeft groot alarm geslagen nadat deze twee mannen uit de TBS-kliniek de Pompestichting in Nijmegen hebben weten te vluchten. Nadat het hek is doorgeknipt, zijn ze weggereden in een vluchtauto. Sindsdien zijn de twee compleet spoorloos. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Drank, drugs en wapens in een Limburgse TBS-kliniek Bekijk deze video » Ontsnapte tbs'er Ronald van Zwam: "Cocaïne en kinderporno kliniek in gesmokkeld" Bekijk deze video »
Misdaad :
RTL Nieuws gemist? Dit zijn de twee ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin

Ontsnapt uit tbs-kliniek
De politie heeft groot alarm geslagen nadat deze twee mannen uit de TBS-kliniek de Pompestichting in Nijmegen hebben weten te vluchten. Nadat het hek is doorgeknipt, zijn ze weggereden in een vluchtauto. Sindsdien zijn de twee compleet spoorloos.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Nieuws gemist? Dit zijn de twee ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV