RTL Nieuws gemist? Dit zijn de twee ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin

RTL Nieuws gemist? Dit zijn de twee ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin

Donderdag 23 juni 2022 om 18:24

De politie heeft foto's en namen van de twee criminelen prijsgegeven die gisteravond ontsnapten uit een tbs-kliniek in Nijmegen. Luciano Dijkman en Sherwin Benshomin Windster zijn gevaarlijk en moeten daarom zo snel mogelijk worden opgepakt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Nieuws</em> gemist? Dit zijn de twee ontsnapte tbs'ers <em>Luciano en Sherwin</em> De politie heeft foto's en namen van de twee criminelen prijsgegeven die gisteravond ontsnapten uit een tbs-kliniek in Nijmegen. Luciano Dijkman en Sherwin Benshomin Windster zijn gevaarlijk en moeten daarom zo snel mogelijk worden opgepakt. Tekst gaat verder onder de video. Ontsnapt uit tbs-kliniekDe politie heeft groot alarm geslagen nadat deze twee mannen uit de TBS-kliniek de Pompestichting in Nijmegen hebben weten te vluchten. Nadat het hek is doorgeknipt, zijn ze weggereden in een vluchtauto. Sindsdien zijn de twee compleet spoorloos. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.
Misdaad :
RTL Nieuws gemist? Dit zijn de twee ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin

Ontsnapt uit tbs-kliniek
De politie heeft groot alarm geslagen nadat deze twee mannen uit de TBS-kliniek de Pompestichting in Nijmegen hebben weten te vluchten. Nadat het hek is doorgeknipt, zijn ze weggereden in een vluchtauto. Sindsdien zijn de twee compleet spoorloos.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's