Humberto gemist? Joost Oomen draagt gedicht over zomerliefde voor

Humberto gemist? Joost Oomen draagt gedicht over zomerliefde voor

Vrijdag 24 juni 2022 om 08:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Joost Oomen draagt gedicht over <em>zomerliefde</em> voor Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Joost Oomen verwierf vorig jaar landelijke bekendheid door zijn deelname aan De slimste mens, waar hij al snel uitgroeide tot één van de meest excentrieke kandidaten. Donderdag schoof hij aan bij Humberto om de zomer in te luiden met een prachtig gedicht over zomerliefde. Ook dit gedicht zitten weer vol bijzondere vondsten die het werk van Oomen zo kenmerken. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Joost Oomen draagt gedicht over zomerliefde voor

Joost Oomen verwierf vorig jaar landelijke bekendheid door zijn deelname aan De slimste mens, waar hij al snel uitgroeide tot één van de meest excentrieke kandidaten. Donderdag schoof hij aan bij Humberto om de zomer in te luiden met een prachtig gedicht over zomerliefde. Ook dit gedicht zitten weer vol bijzondere vondsten die het werk van Oomen zo kenmerken.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's