Fotomoment Oranjes: prinsessen poseren uitgebreid voor de pers

Fotomoment Oranjes: prinsessen poseren uitgebreid voor de pers

Vrijdag 24 juni 2022 om 15:32

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vrijdag weer geposeerd voor het jaarlijkse fotomoment van de koninklijke familie. Hun dochters, prinsessen Amalia, Alexia en Ariane, hadden weer prachtige kleding uitgekozen voor dit moment, die outfits zijn goed in beeld genomen. Aanvankelijk zouden de Oranjes voor het kiekje naar het strand gaan, maar vanwege de voorspelde regen besloten ze om de foto's te schieten in Paleis Noordeinde.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Fotomoment Oranjes</em>: prinsessen poseren uitgebreid voor de pers Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vrijdag weer geposeerd voor het jaarlijkse fotomoment van de koninklijke familie. Hun dochters, prinsessen Amalia, Alexia en Ariane, hadden weer prachtige kleding uitgekozen voor dit moment, die outfits zijn goed in beeld genomen. Aanvankelijk zouden de Oranjes voor het kiekje naar het strand gaan, maar vanwege de voorspelde regen besloten ze om de foto's te schieten in Paleis Noordeinde. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Prinses Amalia schittert in Noorwegen met huwelijkstiara van Máxima Bekijk deze video » Fotomoment koninklijke familie in Paleis Noordeinde: bekijk hier de beelden Bekijk deze video »
Royals :

Actuele video's

Meer actuele video's