Erica en Martien Meiland hoeven geen nieuwe liefde: ‘Mij niet bellen!’ (video)

Erica en Martien Meiland hoeven geen nieuwe liefde: ‘Mij niet bellen!’ (video)

Vrijdag 24 juni 2022 om 17:06

In de podcast Wat Goéééd praten Martien en Erica Meiland over trouwen. Het stel is drie keer getrouwd geweest, wellicht zouden ze ooit nog een keer met elkaar in het huwelijk treden voor een gezellig familiefeestje. Maar het blijkt dat dit helemaal niet is toegestaan, dus de kans is klein dat ze ooit nog hun jawoord aan iemand geven. Op een nieuwe liefde zitten de realitysterren namelijk niet te wachten. “Mij niet bellen!”

Beluister het fragment van de podcast Wat Goéééd hieronder. Je kunt alle afleveringen van de podcast Wat Goéééd terugkijken bij KIJK.nl.

<em>Erica en Martien Meiland</em> hoeven geen nieuwe liefde: ‘Mij niet bellen!’ (video) In de podcast Wat Goéééd praten Martien en Erica Meiland over trouwen. Het stel is drie keer getrouwd geweest, wellicht zouden ze ooit nog een keer met elkaar in het huwelijk treden voor een gezellig familiefeestje. Maar het blijkt dat dit helemaal niet is toegestaan, dus de kans is klein dat ze ooit nog hun jawoord aan iemand geven. Op een nieuwe liefde zitten de realitysterren namelijk niet te wachten. “Mij niet bellen!” Beluister het fragment van de podcast Wat Goéééd hieronder. Je kunt alle afleveringen van de podcast Wat Goéééd terugkijken bij KIJK.nl. Beluister podcast Meilandjes bij Juke: Wat Goéééd Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Moslim zei dat hij Erica ging vermoorden, na boerka-opmerking' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's