Goede Tijden, Slechte Tijden: zwangere Shanti raakt gewond bij explosie in flat

Goede Tijden, Slechte Tijden: zwangere Shanti raakt gewond bij explosie in flat

Vrijdag 24 juni 2022 om 17:24

In de soap Goede Tijden, Slechte Tijden is een gezellige barbecue een groot drama geworden. In het flatgebouw klinkt een grote explosie. Shanti is zwanger en is in het appartement, door de ontploffing en rookontwikkeling raakt ze gewond aan haar buik. Het is de grote vraag hoe dit afloopt...

Bekijk het fragment van GTST hieronder.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: zwangere Shanti raakt gewond bij explosie in flat In de soap Goede Tijden, Slechte Tijden is een gezellige barbecue een groot drama geworden. In het flatgebouw klinkt een grote explosie. Shanti is zwanger en is in het appartement, door de ontploffing en rookontwikkeling raakt ze gewond aan haar buik. Het is de grote vraag hoe dit afloopt... Bekijk het fragment van GTST hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Deze maand in Goede Tijden, Slechte Tijden: de laatste trailer van seizoen 32 Bekijk deze video » Deze week in Goede Tijden Slechte Tijden: Philippa bedreigt Julian (video) Bekijk deze video »
Serie :
Goede Tijden, Slechte Tijden: zwangere Shanti raakt gewond bij explosie in flat

Actuele video's

Meer actuele video's