Heftige beelden: Opnieuw raketaanvallen op Oekraïense hoofdstad Kiev

Heftige beelden: Opnieuw raketaanvallen op Oekraïense hoofdstad Kiev

Zondag 26 juni 2022 om 21:47

Bij raketaanvallen op de Oekraïense hoofdstad Kiev is zondagochtend iemand omgekomen en zijn meerdere mensen gewond geraakt. Volgens de lokale politiechef kwamen de raketten neer in een oud deel van het centrum van de stad, waar veel restaurants zijn en mensen wonen.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: Opnieuw <em>raketaanvallen</em> op Oekraïense hoofdstad <em>Kiev</em> Bij raketaanvallen op de Oekraïense hoofdstad Kiev is zondagochtend iemand omgekomen en zijn meerdere mensen gewond geraakt. Volgens de lokale politiechef kwamen de raketten neer in een oud deel van het centrum van de stad, waar veel restaurants zijn en mensen wonen. Tekst gaat verder onder de video. Russische rakettenVolgens voorlopige gegevens zijn veertien Russische raketten afgevuurd, schrijft het Oekraïense parlementslid Oleksi Hontsjarenko op Telegram. Ook een kleuterschool zou zijn geraakt. Ambulances en reddingswerkers zijn aan het werk bij de getroffen gebouwen. Ze konden een meisje van 7 jaar levend onder het puin vandaan halen. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Heftige beelden: bewakingscamera filmt hoe Russen twee burgers in de rug schieten Bekijk deze video » Op1 gemist? President Zelensky zichtbaar geïrriteerd na vragen Mariëlle Tweebeeke Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: Opnieuw raketaanvallen op Oekraïense hoofdstad Kiev

Russische raketten
Volgens voorlopige gegevens zijn veertien Russische raketten afgevuurd, schrijft het Oekraïense parlementslid Oleksi Hontsjarenko op Telegram. Ook een kleuterschool zou zijn geraakt. Ambulances en reddingswerkers zijn aan het werk bij de getroffen gebouwen. Ze konden een meisje van 7 jaar levend onder het puin vandaan halen.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's