B&B Vol liefde vanaf 11 juli bij RTL 4: bekijk de trailer voor seizoen 2

B&B Vol liefde vanaf 11 juli bij RTL 4: bekijk de trailer voor seizoen 2

Maandag 27 juni 2022 om 10:49

Nog even geduld en dan kun je bij RTL 4 een gloednieuw seizoen volgen van B&B Vol liefde. In dit programma gaan Bed & Breakfast-eigenaren die in het buitenland wonen op zoek naar een nieuwe liefde. Ook deze keer zijn deze liefdesavonturen elke werkdag te volgen, zo krijgen onder anderen Hans in Italië en Martijn in Portugal single dames over de vloer, en het is natuurlijk de grote vraag of er dit seizoen wél iemand een leuke partner overhoudt aan de show...

Bekijk de trailer voor het tweede seizoen van B&B Vol liefde hieronder.

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol liefde</em> vanaf 11 juli bij RTL 4: bekijk de trailer voor seizoen 2 Nog even geduld en dan kun je bij RTL 4 een gloednieuw seizoen volgen van B&B Vol liefde. In dit programma gaan Bed & Breakfast-eigenaren die in het buitenland wonen op zoek naar een nieuwe liefde. Ook deze keer zijn deze liefdesavonturen elke werkdag te volgen, zo krijgen onder anderen Hans in Italië en Martijn in Portugal single dames over de vloer, en het is natuurlijk de grote vraag of er dit seizoen wél iemand een leuke partner overhoudt aan de show... Bekijk de trailer voor het tweede seizoen van B&B Vol liefde hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol liefde: bekijk de eerste beelden van alle deelnemers seizoen 2 Bekijk deze video » Video: bekijk hier de eerste beelden nieuw seizoen B&B Vol Liefde Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's