Dione de Graaff en Herman van der Zandt over De Avondetappe: 'Sport is leven' (video)

Dione de Graaff en Herman van der Zandt over De Avondetappe: 'Sport is leven' (video)

Maandag 27 juni 2022 om 23:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 27 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Dione de Graaff en Herman van der Zandt over <em>De Avondetappe</em>: 'Sport is leven' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 27 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vrijdag start het grootste wielerspektakel van het jaar: de Tour de France. Van Le Grand Départ in Kopenhagen tot de finish aan de Champs-Élysées reizen presentatoren Dione de Graaff en Herman van der Zandt voor het programma De Avondetappe het peloton voor het eerst in twee jaar weer achterna. In Op1 blikten ze maandag vooruit: 'Ik hou van sport, omdat het ook het leven is.' De Tour de France 2022 is van vrijdag 1 juli tot en met zondag 24 juli te volgen, onder meer via een livestream bij Gids.tv. Je vindt ook etappe-overzichten, samenvattingen, interviews en hoogtepunten van de Tour de France in het Gids.tv Tourdossier.
Talkshow :
Dione de Graaff en Herman van der Zandt over De Avondetappe: 'Sport is leven' (video)

Vrijdag start het grootste wielerspektakel van het jaar: de Tour de France. Van Le Grand Départ in Kopenhagen tot de finish aan de Champs-Élysées reizen presentatoren Dione de Graaff en Herman van der Zandt voor het programma De Avondetappe het peloton voor het eerst in twee jaar weer achterna. In Op1 blikten ze maandag vooruit: 'Ik hou van sport, omdat het ook het leven is.'

De Tour de France 2022 is van vrijdag 1 juli tot en met zondag 24 juli te volgen, onder meer via een livestream bij Gids.tv. Je vindt ook etappe-overzichten, samenvattingen, interviews en hoogtepunten van de Tour de France in het Gids.tv Tourdossier.

Actuele video's

Meer actuele video's