Boeren op weg naar Den Haag: 'Gemeente zal waar nodig hard optreden' (video)

Boeren op weg naar Den Haag: 'Gemeente zal waar nodig hard optreden' (video)

Volgens de laatste berichten gaan boze boeren dinsdagmiddag naar Den Haag. 'Farmers Defence Forse gaat daar het halveren van de veestapel een gezicht geven', vertelt WNL_presentatrice Lisette Wellens.

'Burgers mogen ook komen'
Daarnaast doen ze een oproep: 'Ze vragen burgers om ook te komen om te zorgen dat de toekomst van het Nederlandse platteland gewaarborgd blijft.' De gemeente heeft inmiddels kennis genomen van het plan en zal waar nodig hard optreden. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Boeren op weg naar <em>Den Haag</em>: 'Gemeente zal waar nodig hard optreden' (video) Volgens de laatste berichten gaan boze boeren dinsdagmiddag naar Den Haag. 'Farmers Defence Forse gaat daar het halveren van de veestapel een gezicht geven', vertelt WNL_presentatrice Lisette Wellens. 'Burgers mogen ook komen'Daarnaast doen ze een oproep: 'Ze vragen burgers om ook te komen om te zorgen dat de toekomst van het Nederlandse platteland gewaarborgd blijft.' De gemeente heeft inmiddels kennis genomen van het plan en zal waar nodig hard optreden. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Op1: opnieuw boze boeren bij woning minister Christianne van der Wal (video) Bekijk deze video » Ook dinsdag weer boerenprotesten: hooibalen in brand op snelweg (video) Bekijk deze video »
TV :
Boeren op weg naar Den Haag: 'Gemeente zal waar nodig hard optreden' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's