RTL Nieuws: "Zonder rookmelder zat ik hier niet"

RTL Nieuws: "Zonder rookmelder zat ik hier niet"

<em>RTL Nieuws</em>: &quot;Zonder rookmelder zat ik hier niet&quot; Vanaf 1 juli zijn rookmelders in huis op elke verdieping verplicht. Vera weet maar al te goed waarom vertelt ze in RTL Nieuws. "Ik werd wakker van een piepgeluid dat ik niet kon plaatsen. Toen ik de deuren open deed stond alles in de rook. Zonder rookmelder zat ik hier niet." Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Grote overlast op snelwegen door boeren: 'Had sympathie, maar nu niet meer' (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws gemist? 'Zomerchaos Schiphol kon voorkomen worden' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: "Zonder rookmelder zat ik hier niet"

Vanaf 1 juli zijn rookmelders in huis op elke verdieping verplicht. Vera weet maar al te goed waarom vertelt ze in RTL Nieuws. "Ik werd wakker van een piepgeluid dat ik niet kon plaatsen. Toen ik de deuren open deed stond alles in de rook. Zonder rookmelder zat ik hier niet."

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV