Koen Kardashian tipt Jaimie Vaes: 'Plaats grafsteen op plek tattoo Lil' Kleine'

Koen Kardashian tipt Jaimie Vaes: 'Plaats grafsteen op plek tattoo Lil' Kleine'

Jaimie Vaes wil niet meer continu geconfronteerd worden met de naam van haar ex, Jorik Scholten, op haar arm. Maar hoe kan ze die tattoo het beste veranderen, vraagt ze haar vriend Koen Kardashian: 'Zal ik dat doorkrassen of zal ik daar een soort balkje van maken?'

Grafsteen
Kardashian komt met een gevat advies: 'Ik zou een grafsteen doen.' Vervolgens spoedt Jaimie zich naar een tattoo-shop, waar ze een deel van de tekst toch laat staan. Hoe dat zit zie je hieronder, in de video van RTL Boulevard.

Koen Kardashian tipt <em>Jaimie Vaes</em>: 'Plaats grafsteen op plek <em>tattoo</em> Lil' Kleine' Jaimie Vaes wil niet meer continu geconfronteerd worden met de naam van haar ex, Jorik Scholten, op haar arm. Maar hoe kan ze die tattoo het beste veranderen, vraagt ze haar vriend Koen Kardashian: 'Zal ik dat doorkrassen of zal ik daar een soort balkje van maken?' GrafsteenKardashian komt met een gevat advies: 'Ik zou een grafsteen doen.' Vervolgens spoedt Jaimie zich naar een tattoo-shop, waar ze een deel van de tekst toch laat staan. Hoe dat zit zie je hieronder, in de video van RTL Boulevard. Bekijk ook Jaimie Vaes wist Lil Kleine uit haar leven: "Mag alimentatie in zijn hol stoppen" (video) Bekijk deze video » Koen Kardashian: 'Jarige Estelle Cruijff, wat hou ik toch van je' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Estelle Cruijff 'ondergaat' Balinees ritueel Bekijk deze video »
TV :
Koen Kardashian tipt Jaimie Vaes: 'Plaats grafsteen op plek tattoo Lil' Kleine'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV