Crash met zweefvliegtuigje bij vliegveld Terlet: 69-jarige piloot overleden

Crash met zweefvliegtuigje bij vliegveld Terlet: 69-jarige piloot overleden

Woensdag 29 juni 2022 om 18:53

Bij zweefvliegveld Terlet, in de buurt van Arnhem, is vanmiddag een zweefvliegtuig neergestort. De piloot, een 69-jarige man uit Schijndel, kwam daarbij om het leven. Hij was de enige inzittende van het toestel.

Tekst gaat verder onder de video.

Crash met <em>zweefvliegtuigje</em> bij <em>vliegveld Terlet</em>: 69-jarige piloot overleden Bij zweefvliegveld Terlet, in de buurt van Arnhem, is vanmiddag een zweefvliegtuig neergestort. De piloot, een 69-jarige man uit Schijndel, kwam daarbij om het leven. Hij was de enige inzittende van het toestel. Tekst gaat verder onder de video. Tweede incidentEen woordvoerder van de veiligheidsregio heeft laten weten dat het toestel op 30 meter hoogte was getrokken, waarna de piloot in de problemen raakte. Het toestel boorde zich vervolgens met de neus de grond. Vorige maand kwam bij Terlet ook al een zweefvliegtuig in de problemen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftig: passagiers gecrasht vliegtuig Miami vluchten in paniek uit brandend toestel (video) Bekijk deze video » Zien: Extreem lange rijen op Eindhoven Airport vanwege zomerdrukte Bekijk deze video »
Nieuws :

Tweede incident
Een woordvoerder van de veiligheidsregio heeft laten weten dat het toestel op 30 meter hoogte was getrokken, waarna de piloot in de problemen raakte. Het toestel boorde zich vervolgens met de neus de grond. Vorige maand kwam bij Terlet ook al een zweefvliegtuig in de problemen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's