Humberto: wat is er gebeurd met de verdwenen cyberexpert Arjen Kamphuis?

Humberto: wat is er gebeurd met de verdwenen cyberexpert Arjen Kamphuis?

Donderdag 30 juni 2022 om 09:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: wat is er gebeurd met de verdwenen cyberexpert <em>Arjen Kamphuis</em>? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Cyberexpert Arjen Kamphuis is sinds 20 augustus 2018 vermist. Goede vriendinnen Ancilla van de Leest en Sanne Terlingen vertellen bij Humberto over de mysterieuze omstandigheden rond zijn verdwijning. Zij denken dat Kamphuis iets van plan was, want hij stapte met al zijn bagage in een kajak. Jesse Klaver wil graag weten of ze een vermoeden hebben van de plannen van Kamphuis, maar hier willen de dames niets over zeggen. Het draagt alleen maar bij aan het mysterie... Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: wat is er gebeurd met de verdwenen cyberexpert Arjen Kamphuis?

Cyberexpert Arjen Kamphuis is sinds 20 augustus 2018 vermist. Goede vriendinnen Ancilla van de Leest en Sanne Terlingen vertellen bij Humberto over de mysterieuze omstandigheden rond zijn verdwijning. Zij denken dat Kamphuis iets van plan was, want hij stapte met al zijn bagage in een kajak. Jesse Klaver wil graag weten of ze een vermoeden hebben van de plannen van Kamphuis, maar hier willen de dames niets over zeggen. Het draagt alleen maar bij aan het mysterie...

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's