Hart van Nederland: man op straat overleden na steekpartij in Delft (video)

Hart van Nederland: man op straat overleden na steekpartij in Delft (video)

<em>Hart van Nederland</em>: man op straat overleden na <em>steekpartij</em> in Delft (video) Door een steekpartij in Delft is een man overleden. Het incident gebeurde rond middernacht in de nacht van zaterdag op zondag op straat, meldt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland. De hulpdiensten hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te redden maar alle hulp mocht niet meer baten. Het is nog niet bekend waarom de man is neergestoken. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Boeren blokkeren terrein vader D66-Kamerlid: 'Ik kan hier niks aan doen' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: is zwemmen in open water gevaarlijk of niet? (video) Bekijk deze video » Zien: zo ziet de nieuwe Intercity van de NS eruit (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Door een steekpartij in Delft is een man overleden. Het incident gebeurde rond middernacht in de nacht van zaterdag op zondag op straat, meldt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland. De hulpdiensten hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te redden maar alle hulp mocht niet meer baten. Het is nog niet bekend waarom de man is neergestoken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV