Zien: Maxime Meiland verrast Leroy met nieuwe poes Jet

Zien: Maxime Meiland verrast Leroy met nieuwe poes Jet

Maandag 4 juli 2022 om 09:37

Maxime heeft een bijzondere verrassing geregeld voor haar verloofde Leroy. Hij moet zijn oren bedekken met zijn handen en zijn ogen gesloten houden. Dan krijgt hij ineens de nieuwe poes Jet in zijn handen gedrukt. En het lijkt erop dat hij blij is met de gezinsuitbreiding.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Maxime Meiland</em> verrast Leroy met nieuwe poes Jet Maxime heeft een bijzondere verrassing geregeld voor haar verloofde Leroy. Hij moet zijn oren bedekken met zijn handen en zijn ogen gesloten houden. Dan krijgt hij ineens de nieuwe poes Jet in zijn handen gedrukt. En het lijkt erop dat hij blij is met de gezinsuitbreiding. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Martien Meiland krijgt verrassing op grootschalige vaderdag Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Moslim zei dat hij Erica ging vermoorden, na boerka-opmerking' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's