Keiharde discussie Henk Bleker en Laura Bromet bij Renze: "Wat wilt u nou?!"

Keiharde discussie Henk Bleker en Laura Bromet bij Renze: "Wat wilt u nou?!"

Maandagavond viel Renze Klamer meteen met zijn neus in de boter, want in de eerste uitzending van zijn talkshow Renze ontstond een stevige discussie tussen Henk Bleker, die sympathiseert met de boerenprotesten, en Laura Bromet, onderdeel van GroenLinks. Onderwerp was vanzelfsprekend de stikstofplannen van het kabinet.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Keiharde discussie <em>Henk Bleker</em> en Laura Bromet bij <em>Renze</em>: &quot;Wat wilt u nou?!&quot; Maandagavond viel Renze Klamer meteen met zijn neus in de boter, want in de eerste uitzending van zijn talkshow Renze ontstond een stevige discussie tussen Henk Bleker, die sympathiseert met de boerenprotesten, en Laura Bromet, onderdeel van GroenLinks. Onderwerp was vanzelfsprekend de stikstofplannen van het kabinet. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. AgendaZoals gebruikelijk bij wel meer oppositiepartijen wil Bromet graag even laten weten dat GroenLinks al jaren het gelijk aan zijn zijde heeft, zonder zelf enige regeringsverantwoordelijkheid te nemen. Vanaf de zijlijn kan ze dus makkelijk het overheidsbeleid kraken. Bleker is de wanhoop nabij: "Wat wilt u nou?!" Volgens de voormalige staatssecretaris is de agenda achter de stikstofplannen, die vooral door partijen als D66 en GroenLinks gesteund worden, een stuk harder: ze willen de veestapel in Nederland halveren. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Keiharde discussie Henk Bleker en Laura Bromet bij Renze: "Wat wilt u nou?!"

Agenda
Zoals gebruikelijk bij wel meer oppositiepartijen wil Bromet graag even laten weten dat GroenLinks al jaren het gelijk aan zijn zijde heeft, zonder zelf enige regeringsverantwoordelijkheid te nemen. Vanaf de zijlijn kan ze dus makkelijk het overheidsbeleid kraken. Bleker is de wanhoop nabij: "Wat wilt u nou?!" Volgens de voormalige staatssecretaris is de agenda achter de stikstofplannen, die vooral door partijen als D66 en GroenLinks gesteund worden, een stuk harder: ze willen de veestapel in Nederland halveren.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV