Renze: Racoon en MEAU zingen nieuwe hit 'Dans M'n Ogen Dicht' (video)

Renze: Racoon en MEAU zingen nieuwe hit 'Dans M'n Ogen Dicht' (video)

Maandagavond waren de Zeeuwse band Racoon en de Blaricumse MEAU te gast bij de eerste aflevering van talkshow Renze. Zij zorgde uiteraard ook voor het muzikale vertier.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em>: Racoon en MEAU zingen nieuwe hit 'Dans M'n Ogen Dicht' (video) Maandagavond waren de Zeeuwse band Racoon en de Blaricumse MEAU te gast bij de eerste aflevering van talkshow Renze. Zij zorgde uiteraard ook voor het muzikale vertier. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. DansenHet nieuwe liedje dat zij samen geschreven hebben heet 'Dans m'n ogen dicht' en wordt nu al bestempeld als een nieuwe zomerhit. Bekijk de live-versie van de song hierboven. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze: Racoon en MEAU zingen nieuwe hit 'Dans M'n Ogen Dicht' (video)

Dansen
Het nieuwe liedje dat zij samen geschreven hebben heet 'Dans m'n ogen dicht' en wordt nu al bestempeld als een nieuwe zomerhit. Bekijk de live-versie van de song hierboven.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV