Renze gemist? Paul Vugts over arrestaties Peter R. de Vries: "Komen er meer"

Renze gemist? Paul Vugts over arrestaties Peter R. de Vries: "Komen er meer"

Dinsdag 5 juli 2022 om 09:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em> gemist? Paul Vugts over arrestaties <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Komen er meer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Paul Vugts denkt dat er binnenkort meer arrestaties zullen plaatsvinden in de zaak van de moord op Peter R. de Vries: "Er lijkt een stap verder te zijn gezet bij het onderzoek naar de moord op Peter, dan bijvoorbeeld bij Derk Wiersum. Je gaat nu eerst zien dat we ons af gaan vragen of de recherche verder kan komen nu Krystian M. er is." Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze gemist? Paul Vugts over arrestaties Peter R. de Vries: "Komen er meer"

Paul Vugts denkt dat er binnenkort meer arrestaties zullen plaatsvinden in de zaak van de moord op Peter R. de Vries: "Er lijkt een stap verder te zijn gezet bij het onderzoek naar de moord op Peter, dan bijvoorbeeld bij Derk Wiersum. Je gaat nu eerst zien dat we ons af gaan vragen of de recherche verder kan komen nu Krystian M. er is."

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's