Hart van Nederland gemist? Baby ernstig gewond na val van balkon in Tiel

Hart van Nederland gemist? Baby ernstig gewond na val van balkon in Tiel

Donderdag 7 juli 2022 om 16:35

<em>Hart van Nederland</em> gemist? <em>Baby</em> ernstig gewond na val van balkon in <em>Tiel</em> Woensdagavond is een dreumes ernstig gewond geraakt bij een val vanaf een balkon van een flat in Tiel. Rond 22:30 uur viel een jong meisje aan de achterzijde van de flatwoning van grote hoogte naar beneden. Het slachtoffertje is onder begeleiding van een trauma-arts met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bijzondere beelden: Camperdief rijdt de Maas in en wordt getaserd door politie Bekijk deze video » Hart van Nederland: Vijf kinderen zwaargewond door frontale botsing in Meppel (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Woensdagavond is een dreumes ernstig gewond geraakt bij een val vanaf een balkon van een flat in Tiel. Rond 22:30 uur viel een jong meisje aan de achterzijde van de flatwoning van grote hoogte naar beneden. Het slachtoffertje is onder begeleiding van een trauma-arts met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's