Hollandse Zaken: Wilma laat tv en licht uit om hoge energierekening te voorkomen

Hollandse Zaken: Wilma laat tv en licht uit om hoge energierekening te voorkomen

Ook in Rotterdam maken mensen zich zorgen over hun energierekening, zo is te zien in Hollandse Zaken. Houria is energiecoach en zij gaat bij mensen langs om ze te helpen. Wilma doet erg haar best om haar energieverbruik te verlagen om zo hoge kosten te vermijden, zo zet ze haar televisie weinig aan en laat ze haar lichten zo veel mogelijk uit.

Bekijk de video van Hollandse Zaken hieronder.

Hollandse Zaken is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Hollandse Zaken terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hollandse Zaken</em>: Wilma laat tv en licht uit om hoge energierekening te voorkomen Ook in Rotterdam maken mensen zich zorgen over hun energierekening, zo is te zien in Hollandse Zaken. Houria is energiecoach en zij gaat bij mensen langs om ze te helpen. Wilma doet erg haar best om haar energieverbruik te verlagen om zo hoge kosten te vermijden, zo zet ze haar televisie weinig aan en laat ze haar lichten zo veel mogelijk uit. Bekijk de video van Hollandse Zaken hieronder. Hollandse Zaken is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Hollandse Zaken terugkijken bij Gids.tv. Suzanne Kröger in Op1 over wegvallen Russisch gas: "Dat zou je kunnen besparen" Bekijk deze video » Rob Jetten kraakt kabinetsbeleid: "We zijn verslaafd geweest aan energie uit Rusland" Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV