Video: Zeer grote brand in metaalbewerkingsbedrijf Havengebied Amsterdam

Video: Zeer grote brand in metaalbewerkingsbedrijf Havengebied Amsterdam

Vrijdag 8 juli 2022 om 23:03

In Amsterdam is er brand uitgebroken bij een metaalbewerkingsbedrijf aan de Kwadrantweg in het Westelijk Havengebied. In de wijde omgeving is de flinke rookwolk te zien die is ontstaan door de brand. Omdat er veel rookontwikkeling is, is rond 21.10 uur een NL-Alert verstuurd.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Zeer <em>grote brand</em> in metaalbewerkingsbedrijf <em>Havengebied Amsterdam</em> In Amsterdam is er brand uitgebroken bij een metaalbewerkingsbedrijf aan de Kwadrantweg in het Westelijk Havengebied. In de wijde omgeving is de flinke rookwolk te zien die is ontstaan door de brand. Omdat er veel rookontwikkeling is, is rond 21.10 uur een NL-Alert verstuurd. Tekst gaat verder onder de video. Grote brand ontstaanRond 19:40 uur kwam de melding binnen bij de Brandweer van Amsterdam. Er is met veel materiaal uitgerukt naar het terrein, waar een berg schroot in brand staat. Er wordt ook gebruik gemaakt van een blusboot. De brand is goed te zien in de stad. Het advies daar is om bij last van de rook ramen en deuren gesloten te houden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: Bewoonster verbrand levend bij uitslaande flatbrand Maassluis Bekijk deze video » Zien: Vrachtwagen vol varkens vliegt in brand op A28 richting Zwolle Bekijk deze video »
Nieuws :

Grote brand ontstaan
Rond 19:40 uur kwam de melding binnen bij de Brandweer van Amsterdam. Er is met veel materiaal uitgerukt naar het terrein, waar een berg schroot in brand staat. Er wordt ook gebruik gemaakt van een blusboot. De brand is goed te zien in de stad. Het advies daar is om bij last van de rook ramen en deuren gesloten te houden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's