Kasteelvrouwe Emmy: Emmy vindt kunstwerk van Rutger ‘echt verschrikkelijk’

Kasteelvrouwe Emmy: Emmy vindt kunstwerk van Rutger ‘echt verschrikkelijk’

In Kasteelvrouwe Emmy heeft Rutger zijn best gedaan om een mooi bord te maken voor het chateau. Maar Emmy is niet echt blij met zijn kunstwerk. “Nee Rutger dit kan echt niet. Dit ziet er zo belachelijk uit. Die letters zijn oerlelijk en dan die rare zwarte, ik weet niet wat het is, maar torens? Ik ga het weghalen hoor”, aldus Emmy. “Nee het is echt verschrikkelijk. Het hangt ook nog eens scheef. Nee dit kan echt niet.”

Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hieronder.

Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv.

<em>Kasteelvrouwe Emmy</em>: Emmy vindt kunstwerk van Rutger ‘echt verschrikkelijk’ In Kasteelvrouwe Emmy heeft Rutger zijn best gedaan om een mooi bord te maken voor het chateau. Maar Emmy is niet echt blij met zijn kunstwerk. “Nee Rutger dit kan echt niet. Dit ziet er zo belachelijk uit. Die letters zijn oerlelijk en dan die rare zwarte, ik weet niet wat het is, maar torens? Ik ga het weghalen hoor”, aldus Emmy. “Nee het is echt verschrikkelijk. Het hangt ook nog eens scheef. Nee dit kan echt niet.” Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hieronder. Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv. Kasteelvrouwe Emmy: Rutger moet bord voor chateau corrigeren na spelfout Bekijk deze video » Dinsdag bij Kasteelvrouwe Emmy: Dak van kasteel zorgt voor doodsangsten Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV