Video: vakantievierende minister Christianne van der Wal hard aangepakt op Twitter, door reisje naar Curaçao

Video: vakantievierende minister Christianne van der Wal hard aangepakt op Twitter, door reisje naar Curaçao

Ook ministers hebben recht op een zonvakantie, waar die dan ook is, maar daar lijken veel mensen het op Twitter mee oneens te zijn. Een filmpje, waarop te zien is hoe stikstofminister Christianne van der Wal met wat handdoeken onder haar arm op zoek lijkt te zijn naar een ligbedje op een strand op Curaçao, zorgt namelijk voor nogal wat ophef.

'Zielig om minister te fimen op strand'
Ondernemer Erik de Vlieger, die de beelden deelde, pakt haar flauw aan op haar CO2-voetafdruk maar krijgt direct commentaar van een strafrechtadvocaat: 'Ik weet niet wat zieliger is. Een minister heimelijk filmen of het filmpje delen op Twitter.' Hem wordt dan weer hypocrisie verweten.

'Turbo-trut'
Je zou denken dat Van der Wal, na alle boerenprotesten en intimiderende bezoekjes bij haar thuis, ook wel een vakantie gegund wordt maar dan onderschat je een groep woedende Twitteraars: 'Van Minister met een ambt naar nobody op het strand', aldus ene Lou. En Wout: 'Hoe gaat deze Turbo -trut nu nog tegen Nederland verkondigen dat de boeren onteigend worden? De geloofwaardigheid loop op het Binnenhof zo een putje in.' Gelukkig voor de minister zijn er ook mensen die het voor haar opnemen: 'Wat fijn voor haar dat ze even wat tijd voor zichzelf heeft!', aldus Zijne Keizerlijke Achterlijkheid.

Bekijk de video van minister Christianne van der Wal op Curaçao hieronder. Daar weer onder vind je een greep uit de reacties.

Video: vakantievierende minister <em>Christianne van der Wal</em> hard aangepakt op Twitter, door reisje naar Curaçao Ook ministers hebben recht op een zonvakantie, waar die dan ook is, maar daar lijken veel mensen het op Twitter mee oneens te zijn. Een filmpje, waarop te zien is hoe stikstofminister Christianne van der Wal met wat handdoeken onder haar arm op zoek lijkt te zijn naar een ligbedje op een strand op Curaçao, zorgt namelijk voor nogal wat ophef. 'Zielig om minister te fimen op strand'Ondernemer Erik de Vlieger, die de beelden deelde, pakt haar flauw aan op haar CO2-voetafdruk maar krijgt direct commentaar van een strafrechtadvocaat: 'Ik weet niet wat zieliger is. Een minister heimelijk filmen of het filmpje delen op Twitter.' Hem wordt dan weer hypocrisie verweten. 'Turbo-trut'Je zou denken dat Van der Wal, na alle boerenprotesten en intimiderende bezoekjes bij haar thuis, ook wel een vakantie gegund wordt maar dan onderschat je een groep woedende Twitteraars: 'Van Minister met een ambt naar nobody op het strand', aldus ene Lou. En Wout: 'Hoe gaat deze Turbo -trut nu nog tegen Nederland verkondigen dat de boeren onteigend worden? De geloofwaardigheid loop op het Binnenhof zo een putje in.' Gelukkig voor de minister zijn er ook mensen die het voor haar opnemen: 'Wat fijn voor haar dat ze even wat tijd voor zichzelf heeft!', aldus Zijne Keizerlijke Achterlijkheid. Bekijk de video van minister Christianne van der Wal op Curaçao hieronder. Daar weer onder vind je een greep uit de reacties. Bekijk ook Video: zo houd je de hitte uit je huis, 'Gordijnen dicht helpt maar beetje' Bekijk deze video » Heftig: Love Island-Kelly getuige van liquidatie in club Marbella (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: vakantievierende minister Christianne van der Wal hard aangepakt op Twitter, door reisje naar Curaçao
Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV