Peter Gillis in rechtbank: ‘Ik wil zien wie mijn zoon probeerde dood te maken’ (video)

Peter Gillis in rechtbank: ‘Ik wil zien wie mijn zoon probeerde dood te maken’ (video)

Maandag 18 juli 2022 om 11:50

Peter Gillis was maandag met zijn zoon bij de rechtbank in Den Bosch om de verdachte van de overval op Mark Gillis in de ogen te kijken. Bij de pro-formazitting is besloten dat de verdachte voorlopig in de cel blijft. 13 september gaat de zaak weer verder, er zitten nu twee verdachten vast en een derde is op vrije voeten.

Lees verder onder de video.

<em>Peter Gillis</em> in rechtbank: ‘Ik wil zien wie mijn zoon probeerde dood te maken’ (video) Peter Gillis was maandag met zijn zoon bij de rechtbank in Den Bosch om de verdachte van de overval op Mark Gillis in de ogen te kijken. Bij de pro-formazitting is besloten dat de verdachte voorlopig in de cel blijft. 13 september gaat de zaak weer verder, er zitten nu twee verdachten vast en een derde is op vrije voeten. Lees verder onder de video. Mark Gillis met veel geweld overvallenBij de overval op de realityster in november vorig jaar is er veel geweld gebruikt, uiteindelijk hebben ze geld en horloges meegenomen. “Ik wil wel kijken hoe de verdachte eruitziet”, zegt de steenrijke Peter, bekend van de serie Familie Gillis: massa is kassa. “Ik wil wel zien wie mijn zoon probeerde dood te maken.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bram Krikke doet ‘foxwildloopje’ met Mark en Peter Gillis: bekijk de hilarische beelden Bekijk deze video » Peter Gillis: 'Nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa vanaf 6 september' Bekijk deze video »
Entertainment :

Mark Gillis met veel geweld overvallen
Bij de overval op de realityster in november vorig jaar is er veel geweld gebruikt, uiteindelijk hebben ze geld en horloges meegenomen. “Ik wil wel kijken hoe de verdachte eruitziet”, zegt de steenrijke Peter, bekend van de serie Familie Gillis: massa is kassa. “Ik wil wel zien wie mijn zoon probeerde dood te maken.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's