Eric de Munck heeft vertrouwen in Bennifer: "Best aandoenlijk"

Eric de Munck heeft vertrouwen in Bennifer: "Best aandoenlijk"

Maandag 18 juli 2022 om 20:34

Het was misschien wel het grote shownieuws van dit weekend: Jennifer Lopez is dit weekend in het geheim getrouwd met acteur Ben Affleck. De twee probeerden het al eerder, maar toen ging het - mede door de paparazzi - stuk.

<em>Eric de Munck</em> heeft vertrouwen in <em>Bennifer</em>: &quot;Best aandoenlijk&quot; Het was misschien wel het grote shownieuws van dit weekend: Jennifer Lopez is dit weekend in het geheim getrouwd met acteur Ben Affleck. De twee probeerden het al eerder, maar toen ging het - mede door de paparazzi - stuk. Poging 2Show-verslaggever Eric de Munck heeft best veel vertrouwen in het koppel: "Ik vind het wel heel aandoenlijk. Dit is poging 2, in 2004 ging het vlak voor het huwelijk mis. Ik geloof er eigenlijk wel in." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Shownieuws: Jennifer Lopez en Ben Affleck getrouwd in Las Vegas Bekijk deze video » Eerste beelden bruiloft Jennifer Lopez en Ben Affleck (video) Bekijk deze video »
Show :
Eric de Munck heeft vertrouwen in Bennifer: "Best aandoenlijk"

Poging 2
Show-verslaggever Eric de Munck heeft best veel vertrouwen in het koppel: "Ik vind het wel heel aandoenlijk. Dit is poging 2, in 2004 ging het vlak voor het huwelijk mis. Ik geloof er eigenlijk wel in."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's