Shownieuws: heeft Lee Towers al een huis in Rotterdam gevonden?

Shownieuws: heeft Lee Towers al een huis in Rotterdam gevonden?

Dinsdag 19 juli 2022 om 13:36

Lee Towers, de koning van Ahoy, verkocht onlangs zijn prachtige penthouse in Scheveningen. Waar gaan hij en zijn vrouw Laura nu wonen? 'Ik denk dat het een beetje meer Rotterdam op gaat, back to the roots', vertelt hij aan Shownieuws.

'Diverse makelaars in de hand genomen'
Heeft de sympathieke zanger al iets op het oog? 'We hebben een aantal makelaars die allemaal suggesties opgooien en dan gaan we zo links en rechts kijken. Maar we hebben nog niets gevonden waarvan we denken: hier wil ik de rest van mijn leven wonen.' Bekijk de video hieronder.

Shownieuws: heeft <em>Lee Towers</em> al een huis in Rotterdam gevonden? Lee Towers, de koning van Ahoy, verkocht onlangs zijn prachtige penthouse in Scheveningen. Waar gaan hij en zijn vrouw Laura nu wonen? 'Ik denk dat het een beetje meer Rotterdam op gaat, back to the roots', vertelt hij aan Shownieuws. 'Diverse makelaars in de hand genomen'Heeft de sympathieke zanger al iets op het oog? 'We hebben een aantal makelaars die allemaal suggesties opgooien en dan gaan we zo links en rechts kijken. Maar we hebben nog niets gevonden waarvan we denken: hier wil ik de rest van mijn leven wonen.' Bekijk de video hieronder. Video: Penthouse van Lee Towers in Scheveningen verkocht Bekijk deze video » Gelden regels niet voor Glennis Grace? Zangeres filmt strafbaar feit (video) Bekijk deze video » Video: André Hazes knuffelt met varkens in Thailand Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's