Gelden regels niet voor Glennis Grace? Zangeres filmt strafbaar feit (video)

Gelden regels niet voor Glennis Grace? Zangeres filmt strafbaar feit (video)

Dinsdag 19 juli 2022 om 11:25

Na een gezellig avondje uit met vrienden, dat uiteraard uitgebreid gedeeld werd op sociale media, had Glennis Grace nog geen genoeg van haar smartphone. Zelfs het terugfietsen naar huis moet gedeeld worden met haar volgers en daarmee filmt de in opspraak geraakte zangeres een strafbaar feit.

Boete
In Nederland is het verboden om je telefoon te gebruiken op de fiets: 'U kunt een boete krijgen als u tijdens het fietsen uw telefoon (of een ander mobiel elektronisch apparaat zoals een navigatiesysteem, tablet of muziekspeler) vasthoudt', staat te lezen op de website van de Rijksoverheid. De boete voor dit misdrijf bedraagt momenteel 109 euro. Niet zo slim dus om die beelden, die je hieronder kunt zien, op Instagram te zetten...

Gelden regels niet voor <em>Glennis Grace</em>? Zangeres filmt strafbaar feit (video) Na een gezellig avondje uit met vrienden, dat uiteraard uitgebreid gedeeld werd op sociale media, had Glennis Grace nog geen genoeg van haar smartphone. Zelfs het terugfietsen naar huis moet gedeeld worden met haar volgers en daarmee filmt de in opspraak geraakte zangeres een strafbaar feit. BoeteIn Nederland is het verboden om je telefoon te gebruiken op de fiets: 'U kunt een boete krijgen als u tijdens het fietsen uw telefoon (of een ander mobiel elektronisch apparaat zoals een navigatiesysteem, tablet of muziekspeler) vasthoudt', staat te lezen op de website van de Rijksoverheid. De boete voor dit misdrijf bedraagt momenteel 109 euro. Niet zo slim dus om die beelden, die je hieronder kunt zien, op Instagram te zetten... Shownieuws: ex-vriend Glennis Grace, Dion, reageert op breuk Bekijk deze video » Zien: Glennis Grace en Anouk zetten samen Franse supermarkt op stelten Bekijk deze video » Shownieuws: Jenny de Munk reageert met hartje op deze Instagrampost van Danny Bekijk deze video »
Show :
Gelden regels niet voor Glennis Grace? Zangeres filmt strafbaar feit (video)

Actuele video's

Meer actuele video's