Vierdaagse: 'zwartlopers' toch gewoon van start op geschrapte dinsdag (video)

Vierdaagse: 'zwartlopers' toch gewoon van start op geschrapte dinsdag (video)

Dinsdag 19 juli 2022 om 10:00

Een aantal zwartlopers blijkt zich niets aan te trekken van het besluit van de organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse om vanwege de hitte een dag te schrappen en trok dinsdag de stoute wandelschoenen aan. Een van hen: 'Ik moet gewoon lopen. Ik ben heel onrustig dus ik moet echt gaan.'

'Vier dagen en geen drie'
Een andere wandelaar: 'Een vierdaagse is voor mij vier dagen en geen drie dagen.' Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder.

Vierdaagse: '<em>zwartlopers</em>' toch gewoon van start op geschrapte dinsdag (video) Een aantal zwartlopers blijkt zich niets aan te trekken van het besluit van de organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse om vanwege de hitte een dag te schrappen en trok dinsdag de stoute wandelschoenen aan. Een van hen: 'Ik moet gewoon lopen. Ik ben heel onrustig dus ik moet echt gaan.' 'Vier dagen en geen drie'Een andere wandelaar: 'Een vierdaagse is voor mij vier dagen en geen drie dagen.' Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: duurt Avondvierdaagse 3, 4 of 6 dagen? (video) Bekijk deze video » Maria Hopman waarschuwt Vierdaagse-wandelaars die tóch op pad gaan: "Niet doen!" Bekijk deze video » Eppo van Nispen met bijzondere beelden van Vierdaagse: Russische soldaten worden toegejuicht Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's