KNMI: zo warm is het nu bij jou, temperaturen tot 40 graden

KNMI: zo warm is het nu bij jou, temperaturen tot 40 graden

Dinsdag 19 juli 2022 om 10:39

Het is dinsdag warm, zeer warm. Het is zelfs zo warm dat het KNMI voor de meeste provincies code oranje heeft afgegeven vanwege de extreme hitte. Voor elf uur werden al temperaturen van 32 graden bereikt en dan moet het ergste nog komen.

Volop zonneschijn
Via de website van het KNMI kun je precies zien hoe warm het nu bij jou in de buurt is. Dat het geen goed idee is om met deze temperaturen in de zon te gaan zitten geeft ook weerman Dennis Wilt aan: "Het is echt heel heet en er is volop zonneschijn.'

Bekijk het weerbericht van Weer.nl onder aan deze pagina

<em>KNMI</em>: zo warm is het nu bij jou, temperaturen tot 40 graden Het is dinsdag warm, zeer warm. Het is zelfs zo warm dat het KNMI voor de meeste provincies code oranje heeft afgegeven vanwege de extreme hitte. Voor elf uur werden al temperaturen van 32 graden bereikt en dan moet het ergste nog komen. Volop zonneschijnVia de website van het KNMI kun je precies zien hoe warm het nu bij jou in de buurt is. Dat het geen goed idee is om met deze temperaturen in de zon te gaan zitten geeft ook weerman Dennis Wilt aan: "Het is echt heel heet en er is volop zonneschijn.' Bekijk het weerbericht van Weer.nl onder aan deze pagina Bekijk ook Video: zo houd je de hitte uit je huis, 'Gordijnen dicht helpt maar beetje' Bekijk deze video » Wim Hof (Iceman) weet raad bij hitte: 'Heet douchen en zeggen tegen jezelf dat je koel blijft' (Renze) Bekijk deze video » Reinier van den Berg bij Renze: "We moeten ons wapenen tegen het nieuwe klimaat" Bekijk deze video » Kijk LIVE: Nederland massaal naar het strand, Scheveningen loopt vol Bekijk deze video »
Weer :
KNMI: zo warm is het nu bij jou, temperaturen tot 40 graden

Actuele video's

Meer actuele video's