112 Vandaag: inbreker slaat op de vlucht door schattig hondje

112 Vandaag: inbreker slaat op de vlucht door schattig hondje

Opa Joop uit Lelystad stond oog in oog met een inbreker nadat hij wakker geblaft was door zijn hondje Kira. Dankzij zijn trouwe viervoeter en dankzij de onverschrokkenheid van Joop zelf, gaat de inbreker er met de staart tussen de benen vandoor. Bekijk het fragment hieronder.

<em>112 Vandaag</em>: inbreker slaat op de vlucht door schattig hondje Opa Joop uit Lelystad stond oog in oog met een inbreker nadat hij wakker geblaft was door zijn hondje Kira. Dankzij zijn trouwe viervoeter en dankzij de onverschrokkenheid van Joop zelf, gaat de inbreker er met de staart tussen de benen vandoor. Bekijk het fragment hieronder. 112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Opsporing Verzocht: inbreker valt op door jack en bloemkooloor Zoetermeer Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: serie-inbreker slaat zeker elf keer toe in Rotterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
112 Vandaag: inbreker slaat op de vlucht door schattig hondje

112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV