The Handmaid's Tale seizoen 5 vanaf 15 september op Videoland, bekijk de trailer

The Handmaid's Tale seizoen 5 vanaf 15 september op Videoland, bekijk de trailer

<em>The Handmaid's Tale</em> seizoen 5 vanaf 15 september op Videoland, bekijk de trailer De alom geprezen serie The Handmaids Tale is terug met een vijfde seizoen. June wordt daarin geconfronteerd met de consequenties van het vermoorden van commandant Waterford in het vierde seizoen. Vanaf 15 september is het nieuwe seizoen te zien bij Videoland. Naast de consequenties worstelt ze met haar identiteit en doel opnieuw te definiëren. De weduwe Serena probeert haar profiel in Toronto te vergroten terwijl de invloed van Gilead Canada binnendringt. Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je The Handmaids Tale kunt streamen. Bekijk ook Bekijk de nieuwste teaser van The Handmaid's Tale: Aunt Lydia uit op wraak Bekijk deze video » Marieke Elsinga bloedserieus in outfit The Handmaids Tale: ''Niet lachen!'' Bekijk deze video »
Trailer :
The Handmaid's Tale seizoen 5 vanaf 15 september op Videoland, bekijk de trailer

De alom geprezen serie The Handmaids Tale is terug met een vijfde seizoen. June wordt daarin geconfronteerd met de consequenties van het vermoorden van commandant Waterford in het vierde seizoen. Vanaf 15 september is het nieuwe seizoen te zien bij Videoland.

Naast de consequenties worstelt ze met haar identiteit en doel opnieuw te definiëren. De weduwe Serena probeert haar profiel in Toronto te vergroten terwijl de invloed van Gilead Canada binnendringt.

Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je The Handmaids Tale kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV