Nieuw seizoen Zomergasten begint zondag 24 juli: dit zijn de gasten (video)

Nieuw seizoen Zomergasten begint zondag 24 juli: dit zijn de gasten (video)

Donderdag 21 juli 2022 om 13:28

Bekijk hier een overzicht met alle Zomergasten van 2022.

Vanaf zondag kun je bij de VPRO kijken naar een nieuw seizoen van Zomergasten. In de eerste aflevering van het praatprogramma krijgt Janine Abbring niemand minder dan Humberto Tan op bezoek. De presentator zal als eerste zijn ideale kijkavond presenteren op basis van zijn favoriete fragmenten. In de weken daarna schuiven onder anderen muzikant en presentator Raven van Dorst, journalist Derk Sauer en schrijver Lieke Marsman aan.

Bekijk de video met de Zomergasten van 2022 hieronder.

Het nieuwe seizoen van Zomergasten is vanaf zondag 24 juli wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Zomergasten</em> begint zondag 24 juli: dit zijn de gasten (video) Bekijk hier een overzicht met alle Zomergasten van 2022. Vanaf zondag kun je bij de VPRO kijken naar een nieuw seizoen van Zomergasten. In de eerste aflevering van het praatprogramma krijgt Janine Abbring niemand minder dan Humberto Tan op bezoek. De presentator zal als eerste zijn ideale kijkavond presenteren op basis van zijn favoriete fragmenten. In de weken daarna schuiven onder anderen muzikant en presentator Raven van Dorst, journalist Derk Sauer en schrijver Lieke Marsman aan. Bekijk de video met de Zomergasten van 2022 hieronder. Het nieuwe seizoen van Zomergasten is vanaf zondag 24 juli wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's