Shownieuws: Mart Hoogkamer is beter en kan weer optreden

Shownieuws: Mart Hoogkamer is beter en kan weer optreden

Donderdag 21 juli 2022 om 15:46

Mart Hoogkamer is dolgelukkig, want hij kan weer optreden. Er was de afgelopen tijd nogal wat consternatie, Mart was ziek en kon daarom niet optreden. En Mart was behoorijk boos omdat boze tongen beweerden dat het hem allemaal om het geld gaat. Maar Mart kan zijn fans weer blij maken want hij heeft geen problemen meer met ontstoken neusholtes en dit weekend staan er maar liefst vijf optredens in zijn agenda.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: Mart Hoogkamer is beter en kan weer optreden Mart Hoogkamer is dolgelukkig, want hij kan weer optreden. Er was de afgelopen tijd nogal wat consternatie, Mart was ziek en kon daarom niet optreden. En Mart was behoorijk boos omdat boze tongen beweerden dat het hem allemaal om het geld gaat. Maar Mart kan zijn fans weer blij maken want hij heeft geen problemen meer met ontstoken neusholtes en dit weekend staan er maar liefst vijf optredens in zijn agenda. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Mart Hoogkamer woest om ontstoken neusholtes: ‘Ze denken ik optreed voor het geld!’ Bekijk deze video » Patty Brard, Loiza Lamers en Mart Hoogkamer worden Baywatch-goden (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's