Hart van Nederland gemist? Lichaam van meisje gevonden na kanodrama Veluwemeer

Hart van Nederland gemist? Lichaam van meisje gevonden na kanodrama Veluwemeer

Zaterdag 23 juli 2022 om 09:00

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Lichaam van <em>meisje</em> gevonden na kanodrama Veluwemeer In het Veluwemeer is ook het lichaam gevonden van het 5-jarige meisje dat donderdag vermist raakte na een kano-ongeluk, meldt de politie vrijdag. Eerder deze week werden de overleden vader en moeder van het Duitse gezin al uit het water gehaald. Het lichaam van het jonge meisje is naar de jachthaven bij Biddinghuizen gebracht, het gebied is daarom afgezet. Een meisje van 7 heeft het ongeval overleefd. Zij werd aangetroffen op een boei. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hilarische beelden: Peter Gillis valt in het water wanneer hij kano instapt Bekijk deze video »
Nieuws :

In het Veluwemeer is ook het lichaam gevonden van het 5-jarige meisje dat donderdag vermist raakte na een kano-ongeluk, meldt de politie vrijdag. Eerder deze week werden de overleden vader en moeder van het Duitse gezin al uit het water gehaald. Het lichaam van het jonge meisje is naar de jachthaven bij Biddinghuizen gebracht, het gebied is daarom afgezet. Een meisje van 7 heeft het ongeval overleefd. Zij werd aangetroffen op een boei.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's