Erica Meiland en kleindochter Claire gaan los: "Ga maar heel hard slaan"

Erica Meiland en kleindochter Claire gaan los: "Ga maar heel hard slaan"

Erica Meiland en kleindochter Claire, bekend van het realityprogramma Chateau Meiland, blazen samen flink wat stoom af. De twee zijn bezig om een deel van het huis te slopen omdat er verbouwd moet worden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Erica Meiland</em> en kleindochter <em>Claire</em> gaan los: &quot;Ga maar heel hard slaan&quot; Erica Meiland en kleindochter Claire, bekend van het realityprogramma Chateau Meiland, blazen samen flink wat stoom af. De twee zijn bezig om een deel van het huis te slopen omdat er verbouwd moet worden. Tekst gaat verder onder de video. Claire breekt de tent af"Ga maar heel hard slaan, dan doe ik zachtjes", zegt Erica tegen Claire. Dat laat Claire zich geen twee keer zeggen, met een hamer begint ze op de gipswand te slaan. Op het moment dat Erica harder begint te slaan, schrikt Claire een beetje. Ze loopt ietwat geschrokken weg, waarop Erica moet lachen. De herhalingen van Chateau Meiland zijn elke maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Claire Meiland heeft lol met mama Maxime in de bakfiets: 'Niet te doen hoor!' Bekijk deze video » Podcast Wat Goéééd!: Erica en Martien Meiland hebben nog nooit drugs gebruikt Bekijk deze video »
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Claire breekt de tent af
"Ga maar heel hard slaan, dan doe ik zachtjes", zegt Erica tegen Claire. Dat laat Claire zich geen twee keer zeggen, met een hamer begint ze op de gipswand te slaan. Op het moment dat Erica harder begint te slaan, schrikt Claire een beetje. Ze loopt ietwat geschrokken weg, waarop Erica moet lachen.

De herhalingen van Chateau Meiland zijn elke maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV