Zien: Rustdag van Marieke Elsinga abrupt verstoord door kattenpoep

Zien: Rustdag van Marieke Elsinga abrupt verstoord door kattenpoep

Zaterdag 23 juli 2022 om 18:42

Zien: Rustdag van <em>Marieke Elsinga</em> abrupt verstoord door <em>kattenpoep</em> Gister luidden Mattie Valk en Marieke Elsinga van Qmusic hun zomerstop in met champagne en sinaasappelsap, toch heeft Marieke niet lang van haar rustdag kunnen genieten: "Ik lig op mijn favoriete ligstoel op het dakterras, maar ik ruik kak. Ik denkt kattenkat!" Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Marieke Elsinga presenteert haar laatste RTL Boulevard en neemt afscheid Bekijk deze video » Mattie, Marieke en collega's op vakantie: 'We stappen niet uit de appgroep’ Bekijk deze video »
Amusement :

Gister luidden Mattie Valk en Marieke Elsinga van Qmusic hun zomerstop in met champagne en sinaasappelsap, toch heeft Marieke niet lang van haar rustdag kunnen genieten: "Ik lig op mijn favoriete ligstoel op het dakterras, maar ik ruik kak. Ik denkt kattenkat!"

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's