Bekijk de beelden van herdenking omgekomen Niels (20) uit Beek

Bekijk de beelden van herdenking omgekomen Niels (20) uit Beek

Familie en vrienden kwamen zaterdag 23 juli bijeen om hun plaatsgenoot te herdenken die in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven kwam bij een eenzijdig ongeluk. De 20-jarige jongeman, die Niels zou heten, was geliefd in het Gelderse dorp vlakbij Nijmegen. Bekijk de treurige beelden van de herdenking hieronder.

Bloemenzee
Het ongeluk gebeurde rond 02.15 uur op de Nieuwe Rijksweg (N234). Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. De politie doet daar momenteel onderzoek naar. In de Hart van Nederland-video hieronder zien we een bloemenzee en tientallen vrienden, bekenden en familieleden van Niels kwamen samen en zochten troost bij elkaar.

Bekijk de beelden van herdenking omgekomen <em>Niels (20)</em> uit Beek Familie en vrienden kwamen zaterdag 23 juli bijeen om hun plaatsgenoot te herdenken die in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven kwam bij een eenzijdig ongeluk. De 20-jarige jongeman, die Niels zou heten, was geliefd in het Gelderse dorp vlakbij Nijmegen. Bekijk de treurige beelden van de herdenking hieronder. BloemenzeeHet ongeluk gebeurde rond 02.15 uur op de Nieuwe Rijksweg (N234). Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. De politie doet daar momenteel onderzoek naar. In de Hart van Nederland-video hieronder zien we een bloemenzee en tientallen vrienden, bekenden en familieleden van Niels kwamen samen en zochten troost bij elkaar. Bekijk ook Herdenking Gino (9): Honderden mensen aangemeld voor stille tocht (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard-presentatoren over aanslag Peter R. de Vries: "6 juli is een gitzwarte dag" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV