Petra in B&B Vol liefde: ‘Ik ben een pestkop, maar dat is een goed teken’

Petra in B&B Vol liefde: ‘Ik ben een pestkop, maar dat is een goed teken’

Maandag 25 juli 2022 om 15:07

In B&B Vol liefde lijkt het erop dat Hans het steeds beter kan vinden met zijn date Petra. De twee gaan in Frankrijk samen paardrijden en zijn helemaal ontspannen en in hun element. Na afloop laat Petra haar ondeugende kant zien. “Ja, ik ben wel een pestkop. Maar dat is wel een goed teken. Want als ik niet op mijn gemak ben, doe ik dat niet.”

Bekijk de video van RTL Boulevard met beelden van B&B Vol liefde hieronder.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Petra in <em>B&amp;B Vol liefde</em>: ‘Ik ben een pestkop, maar dat is een goed teken’ In B&B Vol liefde lijkt het erop dat Hans het steeds beter kan vinden met zijn date Petra. De twee gaan in Frankrijk samen paardrijden en zijn helemaal ontspannen en in hun element. Na afloop laat Petra haar ondeugende kant zien. “Ja, ik ben wel een pestkop. Maar dat is wel een goed teken. Want als ik niet op mijn gemak ben, doe ik dat niet.” Bekijk de video van RTL Boulevard met beelden van B&B Vol liefde hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol liefde: Sylvia klimt in olijfboom om ‘dat wat goddelijk is’ te voelen Bekijk deze video » Desiree briest: 'Wil Hans eigenlijk wel een vrouw!?' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Petra in B&B Vol liefde: ‘Ik ben een pestkop, maar dat is een goed teken’

Actuele video's

Meer actuele video's