B&B Vol liefde: Sylvia klimt in olijfboom om ‘dat wat goddelijk is’ te voelen

B&B Vol liefde: Sylvia klimt in olijfboom om ‘dat wat goddelijk is’ te voelen

In B&B Vol liefde heeft Hans een heftige tijd achter de rug, met het vertrek van zijn dates Hayriye en de flamboyante Desiree. Maar de bed and breakfast-eigenaar krijgt al snel een nieuwe dame over de vloer, Sylvia. Als Hans het gras gaat maaien trekt zij zich even terug om in een olijfboom te klimmen. “Ik probeer om alleen maar de natuur te voelen. En dan probeer ik om alles los te laten in mezelf. En om mij volledig te concentreren op dat wat goddelijk is.”

Bekijk de video van B&B Vol liefde hieronder.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Sylvia klimt in olijfboom om ‘dat wat goddelijk is’ te voelen In B&B Vol liefde heeft Hans een heftige tijd achter de rug, met het vertrek van zijn dates Hayriye en de flamboyante Desiree. Maar de bed and breakfast-eigenaar krijgt al snel een nieuwe dame over de vloer, Sylvia. Als Hans het gras gaat maaien trekt zij zich even terug om in een olijfboom te klimmen. “Ik probeer om alleen maar de natuur te voelen. En dan probeer ik om alles los te laten in mezelf. En om mij volledig te concentreren op dat wat goddelijk is.” Bekijk de video van B&B Vol liefde hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Renze gemist? Kandidaten vertellen over deelname aan B&B vol liefde Bekijk deze video » Maandag in B&B Vol Liefde: Denise plaagt Dave tijdens hun date Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV