Video: Verenigd Koninkrijk organiseert Eurovisie Songfestival 2023

Video: Verenigd Koninkrijk organiseert Eurovisie Songfestival 2023

Het Eurovisie Songfestival vindt volgend jaar plaats in het Verenigd Koninkrijk. Dat is maandagavond bevestigd door The European Broadcasting Union, de organisatie achter het Songfestival. Winnaar Oekraïne kan het evenement niet organiseren vanwege de oorlog in het land.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Verenigd Koninkrijk organiseert <em>Eurovisie Songfestival 2023</em> Het Eurovisie Songfestival vindt volgend jaar plaats in het Verenigd Koninkrijk. Dat is maandagavond bevestigd door The European Broadcasting Union, de organisatie achter het Songfestival. Winnaar Oekraïne kan het evenement niet organiseren vanwege de oorlog in het land. Tekst gaat verder onder de video. Nederlaag voor Oekraïne"Ik ben vandaag een beetje rond gaan bellen in Oekraïne, maar daar zijn ze toch echt zwaar teleurgesteld. Voor Oekraïne is het een soort nederlaag, ze wilde het ook zo graag organiseren", aldus Aran Bade in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Verenigd Koninkrijk organiseert Eurovisie Songfestival 2023

Nederlaag voor Oekraïne
"Ik ben vandaag een beetje rond gaan bellen in Oekraïne, maar daar zijn ze toch echt zwaar teleurgesteld. Voor Oekraïne is het een soort nederlaag, ze wilde het ook zo graag organiseren", aldus Aran Bade in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV