Denise uit B&B Vol liefde keurt logés: "Straks moet ik nog huilen"

Denise uit B&B Vol liefde keurt logés: "Straks moet ik nog huilen"

Denise uit <em>B&amp;B Vol liefde</em> keurt logés: &quot;Straks moet ik nog huilen&quot; Uitzoeken wie je perfecte match is, is een hele uitdaging in B&B Vol liefde. Dat blijkt wel uit de bovenstaande beelden. Denise besluit in Spanje de hulp van haar goede vriendin Kashira in te schakelen. Frank en Dave krijgen het vuur aan de schenen gelegd. Het gaat tijdens de date vooral over sterrenbeelden en karaktereigenschappen. Kashira vertelt de mooie eigenschappen van Denise en maakt haar bijna aan het huilen. Bekijk het fragment hierboven. B&B Vol liefde is elke maandag tot en met vrijdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4. B&B Vol liefde gemist? Je kunt B&B Vol Liefde terugkijken via Gids.tv en vooruit en terugkijken bij Videoland. Bekijk ook Schrijft Sylvia Hans nu al af? 'Niet sensueel, geen schwung' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Hans en Yovan duidelijk geen match Bekijk deze video »
TV :
Denise uit B&B Vol liefde keurt logés: "Straks moet ik nog huilen"
Dinsdag 26 juli 2022 om 11:20

Uitzoeken wie je perfecte match is, is een hele uitdaging in B&B Vol liefde. Dat blijkt wel uit de bovenstaande beelden. Denise besluit in Spanje de hulp van haar goede vriendin Kashira in te schakelen. Frank en Dave krijgen het vuur aan de schenen gelegd. Het gaat tijdens de date vooral over sterrenbeelden en karaktereigenschappen. Kashira vertelt de mooie eigenschappen van Denise en maakt haar bijna aan het huilen. Bekijk het fragment hierboven.

B&B Vol liefde is elke maandag tot en met vrijdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4. B&B Vol liefde gemist? Je kunt B&B Vol Liefde terugkijken via Gids.tv en vooruit en terugkijken bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's